Meteen naar de inhoud

Spanje-Costa Brava-S’Agaro

De Costa Brava

Verblijf in de meest afwisselende streek van Spanje waar de seizoenen nog te beleven zijn met aangename temperaturen en meer dan 300 dagen zon per jaar (ook af een toe een buitje waardoor de natuur mooi groen is). Met steden, en hun luchthavens, binnen handbereik (Barcelona in een uurtje en Girona in 20 minuten). Met voorzieningen in Sant Feliu de Guixols en Platja d’ Aro die bereikbaar zijn binnen 10 minuten. Mooi groen achterland en zelfs een dagje skiën of hiken in de Pyreneeën (2 uur) behoort tot de mogelijkheden.

Genieten aan de zee op de mooiste plek van de Costa Brava in de exclusieve Residence “Badia S´Agaró” gelegen op maar 500 meter afstand van het strand “Sant Pol” in S’Agaró.

In de directe omgeving zijn de mooiste baaien (Cala Ammetller, Cala Maset ), zandstranden (Platja Sant Pol, Sant Feliu en Sa Conca), wandelpaden en fietsroutes te vinden.

Er zijn meerdere golfbanen (Golfclub Costa Brava, Mas Nou, PGA Golf d’Catalunya), jachthavens, zeil- en watersportgelegenheden, de lekkerste gastronomische en authentiek Spaanse restaurants en de leukste stadjes om te bezoeken, te flaneren en te winkelen.